Välkommen till Fålhagsledens förskola!

Vi är en förskola som har ett särskilt intresse för naturvetenskap, närmiljö, djur och natur.

Här ger vi barnen möjlighet att utforska, upptäcka och vara delaktiga i sitt eget lärande. Pedagogerna som arbetar på förskolan är medforskande och utmanar varje barn, utifrån deras egna intressen och erfarenheter.

Förskolans innemiljö är ständigt föränderlig och anpassas efter barnens intressen och behov. Vi har härliga ateljéer, mysiga lugna rum med spännande böcker och kreativt byggmaterial i olika färger, material och former.

På vår stora utomhusgård finns möjlighet att utforska, upptäcka, leka, bygga och skapa nya erfarenheter tillsammans. Vi har en härlig backe och grönområde på vår gård, där barnen kan springa, åka pulka och bygga kojor.

Barn bygger spindelnät

Vi välkomnar barn i åldrarna 1-5 år.

17 juli 2017